Reviews from Indrapoera Gorredijk

Recent reviews

4.0
Multidiensten El-masri
8 April 2024

Eten smaakte enorm raar sterk vam smaak kroepoek besteld niet geleverd bakjes stuk alles zat onder de saus telefonisch contact gehad 10 euro korting op volgende bestelling enorme twijfel of we hier weer gaan bestellen

G mulder
6 April 2024

Besteld voor 18:45 kwam 18:25 dat was niet de afspraak

Douwtje Mulder
24 March 2024

Wederom was het eten absoluut niet warm, jammer dit was al de tweede keer. Dus ergens hapert het in de tijd tussen bereiden en bezorgen

Harm Boonstra
23 March 2024

Was weer lekker

Jonker
17 March 2024

Heerlijk eten en de bezorging was mooi op tijd. Heel tevreden!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C
13 March 2024

Prima bezorging en bami. Helaas een schroef in de kipfilet. Daardoor de rest weg moeten gooien. Eetlust was voorbij. Ik heb een mail gestuurd met de foto maar helaas geen respons gekregen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harm Boonstra
9 March 2024

Was weer lekker

Douwtje Mulder
7 March 2024

Bami was niet warm! Bezorging was veel eerder dan gepland👍

Mike Braaf
1 March 2024

We hebben degelijk gegeten en het was heel snel bezorgd.

Jonker
29 February 2024

Bezorger was laat...daardoor de loempia tjes minder lekker

Corrie
26 February 2024

1Ster is niet voor de bezorger, die was vriendelijk genoeg, en verdiend 5 sterren, de 1ster is voor het late bezorgen en er zou een min voor kunnen, en het kan wel druk zijn maar stuur dan geen bevestiging met dat het rond zes uur zou worden bezorgd. Eten was koud!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annie de Jong.
25 February 2024

Heerlijke maaltijden en goede bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

geeske van hooijdonk
25 February 2024

Het eten is altijd goed en lekker. Wordt ook altijd snel bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marije
25 February 2024

Rijst was erg plakkerig. Mini loempia's waren taai, mogelijk oude loempia's. Saté was niet lekker en koud. Kroepoek was al bij bezorging kapot. Na het eten voelde we ons niet lekker. Maag/darmen overstuur Erg jammer allemaal. Bestel niet weer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Indrapoera

Beste Marije, excuses voor het ongemak, als er iets mis is met de bestelling kunt u gerust bellen en bezorgen we een nieuwe bestelling.

Yvonne
24 February 2024

Het was prima, alleen jammer dat de bestelde en betaalde kroepoek er niet bij zat

Reaction from Indrapoera

Hallo Yvonne, wat vervelend dat de kroepoek is vergeten. u kunt hiervoor bellen en dan brengen wij de kroepoek zsm.

Coby
10 February 2024

Hilarisch kleine kipsate met een plasje satésaus. Echte domper. Mijn favoriet ossenhaas sambal was ook echt anders dan gewend. Andere kok? Hopen op volgende keer beter.

A.
10 February 2024

Op tijd bezorgd en heeeeeerlijk gegeten!

Henk Schoute
3 February 2024

Zoals gewoonlijk alles in orde. Een Indonesische rijsttafel waar makkelijk zes mensen van kunnen eten. Kwaliteit rendang, draadjesvlees, en gebakken bananen zeer goed, kenmerken van een goede keuken.

Eise Fokkema
3 February 2024

Wat was het weet lekker en mooi op tijd bezorgd door de vriendelijke bezorger.

Janette Laurens
29 January 2024

Heerlijk gegeten, bestelling was keurig op tijd bezorgd, familie heeft genoten 👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cynthia van der Wal
26 January 2024

In principe geen problemen met bezorging, alleen het kwam een half uurtje te laat. De bezorger heeft wel zijn excuses aangeboden dus dat is wel netjes.

Carla
8 January 2024

Deel van het eten was koud. Kreeg om 19.00 de melding dat bezorger onderweg is, om 20.00 gebeld waar de bestelling bleef. Kreeg toen te horen dat de bezorger het adres kwijt was. Er zou opnieuw bezorgd worden, pas om 21.15 kwam de bezorger eindelijk.

Veenstra
6 January 2024

Mooi op tijd en wat was het weer heerlijk!

Erwin
2 January 2024

Vanavond ff makkelijk eten Maar bij aflevering was het eten niet warm Pindasaus was net opgewarmde pindakaas Dit is niet wat ik gewend van hun Beetje jammer

JD
27 December 2023

Eten precies op tijd bezorgd, het was warm en smaakte goed. Maar als je voor bijna €80 Eten besteld en €3.50 bezorgkosten betaald in eigen dorp, verwacht je niet op het eind via iDEAL betaling nog eens hiervoor €0,25 moet betalen. Dit was de eerste keer dat ik dit mee maak, terwijl ik veel bestel en met iDEAL betaal. Zelf als ik voor een paar euro bestel wordt geen betaalkosten berekend.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harmjan
21 December 2023

Was niet lekker. Het leek niet vers. Kip was taai en de smaak was niet goe. Heb het helaas moeten weggooien.

Hamming
20 December 2023

Het eten was prima, alleen de nasi was niet oke, het plakte als een "bal"aan elkaar dat was niet lekker dat viel tegen. Bezorging was correct

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Woudstra
13 December 2023

Was ruim een half uur te laat, wel goede kwaliteit.

Koning
6 December 2023

De kip was net leer was niet te eten

G van Hooijdonk
2 December 2023

Wij zijn altijd dik tevreden

Edwin
26 November 2023

Was super lekker, loempia wat slap en nat, door verpakking. Bezorging top en op tijd! Lekker gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Coby
23 November 2023

Grote aanrader. Heerlijk gegeten!

Veenstra
22 November 2023

Jammer, de bestelling was te vroeg, je geeft toch een tijd op, en bij de babi pangang zat niet de pittige saus en we hadden een beker satésaus erbij die niet besteld was! Het was verder zoals altijd wel erg lekker!

M..N
20 November 2023

De nasi was deze keer slecht ,plakkerig en weinig smaak. Verder nooit klachten en heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
19 November 2023

Duur week menu en bakjes worden steeds kleiner

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ritsma
19 November 2023

Bestelling op afgesproken tijd bezorgd, het bestelde was goed van smaak, verder geen op of aanmerkingen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zijlstra
19 November 2023

Heerlijk gegeten en levering mooi op tijd.

Auke de Haan
13 November 2023

Jammer dat de nasi een beetje klef was, de rest was wel goed

ida-bloemhoff
13 November 2023

geen enkel punt van kritiek, bezorging keurig op tijd, zelfs eerder dan was gevraagd, maaltijd was prima op temperatuur, ik heb heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

de Vreede
13 November 2023
Hes
12 November 2023

Tevreden over het eten. De bezorging was zelfs vroeger dan afgesproken. Is het nog mogelijk om de stempels te krijgen op de stempelkaart ? Familie Hes

willie loijenga
12 November 2023

Super kwaliteit, leuke bezorger,hij heeft nog even een liedje gedaan,11 november. Heerlijk gelachen.

Wietze de Jong
10 November 2023

De maaltijd op zich is zoals altijd heerlijk,alleen was het deze keer niet zo warm meer als we normaal gewend zijn.En de levering liep 10 minuten uit.Voor de rest prima.

Janna
5 November 2023

Het eten was heerlijk en precies op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johannes Mulder
30 October 2023

Zeer smakelijk eten en iedereen aanbevolen

Henk Schoute
30 October 2023

Prima eten voor een vriendelijke prijs. Levering had ietwat vertraging, 20 minuten, mede door de Gedykster Marke maar werd daar keurig van op de hoogte gesteld. Correcte en vriendelijke bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Grietus
29 October 2023

Voor de derde keer was het niet warm op zijn minst lauw

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annie de Jong.
28 October 2023

Mijn complimenten voor de snelle bezorging!

Rikst de witt
25 October 2023

Het was heerlijk en een vriendelijke bezorger en op tijd bezorgd

Anoniem
24 October 2023
ida-bloemhoff
22 October 2023
Uzzi
18 October 2023

Bestel hier altijd, ook altijd dikke prima, zowel eten als bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martha Veenstra
16 October 2023

Het was , zoals altijd, weer heerlijk!

Tieme
11 October 2023
T.H.Hilbrands
9 October 2023

prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Detiger
8 October 2023
de Vreede
7 October 2023

veel eerder was de bezorgtijd als de mail aangaf

Rikst de witt
24 September 2023

Het eten was heel lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jonkman
23 September 2023

Heerlijke loempia gegeten was erg lekker. zeer groot en goed gevuld.

Mark
14 September 2023

Zat dit keer wel heel veel taugé in de loempia's

Jantje
10 September 2023

Het eten was weer heerlijk Keurig op tijd bezorgd en vriendelijk Ga het zeker nog een keer doen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Andre
8 September 2023

We hadden varkenshaas besteld we hadden kip gekregen

Bonnie
3 September 2023

We hadden onze bestelling (chinese rijsttafel)zelfs een kwartier eerder, alles smaakte heerlijk…

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

sytze boerstra
28 August 2023
Erica Schaper
25 August 2023

Lekker eten we hadden gezegd geen chapions zaten er ook niet in goed om gedacht De computer had storing waardoor het eten een half uur later was dan we hadden aangegeven we hadden zelf gebeld waar het eten bleef toen hoorde we dat de comp storing had dat hadden we wel eerder willen weten Maar we hadden daarom exstra sate stokjes gekregen en die waren heerlijk De kip in tomatensaus is heerlijk een aanrader

Tjaart Jonkman
24 August 2023

Heb heerlijk gegeten eten was heet lekker van smaak. Maar dat is hier altijd zo.

van der Woude
23 August 2023
G van Hooijdonk
14 August 2023

Wij zijn dik tevreden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bijlstra
13 August 2023

We hebben heerlijk gegeten, vriendelijke jongen die onze bestelling bracht!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van Dijk
31 July 2023
Franke Engelsma
27 July 2023

Goed eten

T. Zuiderveld
22 July 2023

Snel bezorgd, lekker gegeten.

Savanna
21 July 2023

Bezorging was mooi optijd. Eten was ook heerlijk, alleen jammer dat alles onder het vocht zat van de Tjap tjoy. Ook was de bak nasi geen nasi maar bami, kan gebeuren maar volgende keer graag correcte bestelling ontvangen.

Martijn Steenbergen
17 July 2023
Leo Tjerkstra
15 July 2023

Goedenavond, Ben normaal altijd tevreden met eten. Maar krijg nu alles in 1 verpakking, bestel geen combi gerecht dus jullie horen dit nu in 1 box te leveren.. Valt zwaar tegen, een tegemoetkoming vanaf jullie kant is wel op ze plaats..

Tjaart Jonkman
13 July 2023

Lekker gegeten bami was heerlijk.

Tonny
9 July 2023

Prima rijsttafel voor twee. Ouderwets veel te veel. 👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hinke
1 July 2023

Eten was heerlijk alleen de bezorging was te laat.

S
26 June 2023
Jantina
26 June 2023

Nasi mag wel iets meer smaak krijgen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C
21 June 2023

Goedenavond, Helaas is onze bestelling vandaag niet prettig verlopen. Aan de gamba’s was al een vreemd smaakje, neigend naar muffig. Evenals de bami. En helaas viel dit enorm verkeerd.

wdejager
12 June 2023

Sorry, maar de loempia was een stuk open/kapot en niet lekker. de babypangang spek was een aanfluiting, onsmakelijk om te zien.dit kan je zo niet leveren. Ik heb er foto s van gemaakt, deze kunt u krijgen. Hebben dit ook niet gegeten! Het jammere is dat wij en mijn dochter vaker bij u bestellen en dat het ook goed/lekker kan zijn!! Waarom hebben wij dat nu 2 keer? Graag uw reactie hierop, Wim de Jager

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eise Fokkema
9 June 2023

Heerlijk gegeten en wat is het mooi snel gebracht door de vriendelijke bezorger.

T.H.Hilbrands
5 June 2023
Leo
5 June 2023

Eten zat in tas, ipv bakjes!😅

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jarige Beppe
1 June 2023

Wij hebben met onze kinderen en kleinkinderen op 1e Pinksterdag heerlijk gegeten! De bezorging was prima, stipt op tijd. De hoeveelheden waren ruim voldoende. Dank voor de lekkere menu's.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Brander
1 June 2023
Stefan de Jager
29 May 2023

Was weer top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tamara Gordejeva
28 May 2023
Jtleeuwerink
22 May 2023

Op de ossenhaas geen Saus.de bami was te nat. Het viel Mij nu tegen

T. Jonkman
13 May 2023

Vond het eten beetje flauw. maar verder erg goed.

Ybe
7 May 2023
Henk Schoute
7 May 2023

Prijs/kwaliteit is in een goede verhouding. In het algemeen beter dan menig duurdere Chin./Ind. restaurant.

Jantje
6 May 2023

Heerlijk gegeten altijd ruim voldoende Bezorging keurig

Jettie
1 May 2023

De 1e en meteen de laatste keer! 18.15 uur besteld en na notabene 3x bellen uiteindelijk om bijna 21.00 uur bezorgd. Geen idee waar het mis is gegaan maar als je 3x moet bellen om te vragen waar je eten blijft en de 1 voor de ander niet weet waarom het zo lang moet duren, dan is er iets mis in de communicatie onderling in het restaurant lijkt mij…

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J
22 April 2023

Bezorging duurde veel te lang, bestelling klopte niet

Renske Bouma
18 April 2023
Nils
8 April 2023

Prima traditionele reist tafel voor twee personen op de afgesproken tijd en met een lach bezorgd!

Veenstra
5 April 2023

Heerlijk eten zoals altijd!

Wouter
2 April 2023

In de middag al besteld voor bezorging begin avond, vervolgens 20 minuten te vroeg bezorgd. Eten was wel lekker.