Avaliações de Indrapoera Gorredijk

Avaliações recentes

4.0
Vera Agterberg
19 maio 2024

Iets later dan gepland, maar we zaten dan ook ver weg, hebben we een heerlijke goed warme maaltijd gehad voor een groep van 20. Alle verschillende gerechten waren even heerlijk en goed verzorgd! Voor herhaling vatbaar!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

De Vreede
13 maio 2024
Veenstra
6 maio 2024
Harm Boonstra
4 maio 2024

Erg lekker genieten

Eise Fokkema
3 maio 2024

Heerlijk gegeten en heel erg snel gebracht door een vriendelijke bezorger. Top restaurant......

Jonkman
29 abril 2024

Wij bestellen meestal door de week. Nou een keer in het weekend. Dat nooit weer. Mijn loempia erg nat aan de buitenkant. Had gevraagd om GEEN atjar in de babi panggang maar lezen is moeilijk. Het eten was niet echt warm maar dat komt dat ze geen warmhoud tassen gebruiken. Jammer Jammer Jammer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Veenstra
22 abril 2024

Babi Panggang was wat dun, waterig, smaak ook niet zo als we gewend zijn. De rest van de gerechten was prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Irma
20 abril 2024

Bestelling was niet helemaal compleet, de kroepoek miste. Eten was er een half uur na het berichtje dat het onderweg was

Multidiensten El-masri
8 abril 2024

Eten smaakte enorm raar sterk vam smaak kroepoek besteld niet geleverd bakjes stuk alles zat onder de saus telefonisch contact gehad 10 euro korting op volgende bestelling enorme twijfel of we hier weer gaan bestellen

G mulder
6 abril 2024

Besteld voor 18:45 kwam 18:25 dat was niet de afspraak

Douwtje Mulder
24 março 2024

Wederom was het eten absoluut niet warm, jammer dit was al de tweede keer. Dus ergens hapert het in de tijd tussen bereiden en bezorgen

Harm Boonstra
23 março 2024

Was weer lekker

Jonker
17 março 2024

Heerlijk eten en de bezorging was mooi op tijd. Heel tevreden!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

C
13 março 2024

Prima bezorging en bami. Helaas een schroef in de kipfilet. Daardoor de rest weg moeten gooien. Eetlust was voorbij. Ik heb een mail gestuurd met de foto maar helaas geen respons gekregen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Harm Boonstra
9 março 2024

Was weer lekker

Douwtje Mulder
7 março 2024

Bami was niet warm! Bezorging was veel eerder dan gepland👍

Mike Braaf
1 março 2024

We hebben degelijk gegeten en het was heel snel bezorgd.

Jonker
29 fevereiro 2024

Bezorger was laat...daardoor de loempia tjes minder lekker

Corrie
26 fevereiro 2024

1Ster is niet voor de bezorger, die was vriendelijk genoeg, en verdiend 5 sterren, de 1ster is voor het late bezorgen en er zou een min voor kunnen, en het kan wel druk zijn maar stuur dan geen bevestiging met dat het rond zes uur zou worden bezorgd. Eten was koud!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annie de Jong.
25 fevereiro 2024

Heerlijke maaltijden en goede bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

geeske van hooijdonk
25 fevereiro 2024

Het eten is altijd goed en lekker. Wordt ook altijd snel bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marije
25 fevereiro 2024

Rijst was erg plakkerig. Mini loempia's waren taai, mogelijk oude loempia's. Saté was niet lekker en koud. Kroepoek was al bij bezorging kapot. Na het eten voelde we ons niet lekker. Maag/darmen overstuur Erg jammer allemaal. Bestel niet weer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Indrapoera

Beste Marije, excuses voor het ongemak, als er iets mis is met de bestelling kunt u gerust bellen en bezorgen we een nieuwe bestelling.

Yvonne
24 fevereiro 2024

Het was prima, alleen jammer dat de bestelde en betaalde kroepoek er niet bij zat

Reacção a Indrapoera

Hallo Yvonne, wat vervelend dat de kroepoek is vergeten. u kunt hiervoor bellen en dan brengen wij de kroepoek zsm.

Coby
10 fevereiro 2024

Hilarisch kleine kipsate met een plasje satésaus. Echte domper. Mijn favoriet ossenhaas sambal was ook echt anders dan gewend. Andere kok? Hopen op volgende keer beter.

A.
10 fevereiro 2024

Op tijd bezorgd en heeeeeerlijk gegeten!

Henk Schoute
3 fevereiro 2024

Zoals gewoonlijk alles in orde. Een Indonesische rijsttafel waar makkelijk zes mensen van kunnen eten. Kwaliteit rendang, draadjesvlees, en gebakken bananen zeer goed, kenmerken van een goede keuken.

Eise Fokkema
3 fevereiro 2024

Wat was het weet lekker en mooi op tijd bezorgd door de vriendelijke bezorger.

Janette Laurens
29 janeiro 2024

Heerlijk gegeten, bestelling was keurig op tijd bezorgd, familie heeft genoten 👍🏻

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cynthia van der Wal
26 janeiro 2024

In principe geen problemen met bezorging, alleen het kwam een half uurtje te laat. De bezorger heeft wel zijn excuses aangeboden dus dat is wel netjes.

Carla
8 janeiro 2024

Deel van het eten was koud. Kreeg om 19.00 de melding dat bezorger onderweg is, om 20.00 gebeld waar de bestelling bleef. Kreeg toen te horen dat de bezorger het adres kwijt was. Er zou opnieuw bezorgd worden, pas om 21.15 kwam de bezorger eindelijk.

Veenstra
6 janeiro 2024

Mooi op tijd en wat was het weer heerlijk!

Erwin
2 janeiro 2024

Vanavond ff makkelijk eten Maar bij aflevering was het eten niet warm Pindasaus was net opgewarmde pindakaas Dit is niet wat ik gewend van hun Beetje jammer

JD
27 dezembro 2023

Eten precies op tijd bezorgd, het was warm en smaakte goed. Maar als je voor bijna €80 Eten besteld en €3.50 bezorgkosten betaald in eigen dorp, verwacht je niet op het eind via iDEAL betaling nog eens hiervoor €0,25 moet betalen. Dit was de eerste keer dat ik dit mee maak, terwijl ik veel bestel en met iDEAL betaal. Zelf als ik voor een paar euro bestel wordt geen betaalkosten berekend.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Harmjan
21 dezembro 2023

Was niet lekker. Het leek niet vers. Kip was taai en de smaak was niet goe. Heb het helaas moeten weggooien.

Hamming
20 dezembro 2023

Het eten was prima, alleen de nasi was niet oke, het plakte als een "bal"aan elkaar dat was niet lekker dat viel tegen. Bezorging was correct

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Woudstra
13 dezembro 2023

Was ruim een half uur te laat, wel goede kwaliteit.

Koning
6 dezembro 2023

De kip was net leer was niet te eten

G van Hooijdonk
2 dezembro 2023

Wij zijn altijd dik tevreden

Edwin
26 novembro 2023

Was super lekker, loempia wat slap en nat, door verpakking. Bezorging top en op tijd! Lekker gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Coby
23 novembro 2023

Grote aanrader. Heerlijk gegeten!

Veenstra
22 novembro 2023

Jammer, de bestelling was te vroeg, je geeft toch een tijd op, en bij de babi pangang zat niet de pittige saus en we hadden een beker satésaus erbij die niet besteld was! Het was verder zoals altijd wel erg lekker!

M..N
20 novembro 2023

De nasi was deze keer slecht ,plakkerig en weinig smaak. Verder nooit klachten en heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M
19 novembro 2023

Duur week menu en bakjes worden steeds kleiner

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ritsma
19 novembro 2023

Bestelling op afgesproken tijd bezorgd, het bestelde was goed van smaak, verder geen op of aanmerkingen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zijlstra
19 novembro 2023

Heerlijk gegeten en levering mooi op tijd.

Auke de Haan
13 novembro 2023

Jammer dat de nasi een beetje klef was, de rest was wel goed

ida-bloemhoff
13 novembro 2023

geen enkel punt van kritiek, bezorging keurig op tijd, zelfs eerder dan was gevraagd, maaltijd was prima op temperatuur, ik heb heerlijk gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

de Vreede
13 novembro 2023
Hes
12 novembro 2023

Tevreden over het eten. De bezorging was zelfs vroeger dan afgesproken. Is het nog mogelijk om de stempels te krijgen op de stempelkaart ? Familie Hes

willie loijenga
12 novembro 2023

Super kwaliteit, leuke bezorger,hij heeft nog even een liedje gedaan,11 november. Heerlijk gelachen.

Wietze de Jong
10 novembro 2023

De maaltijd op zich is zoals altijd heerlijk,alleen was het deze keer niet zo warm meer als we normaal gewend zijn.En de levering liep 10 minuten uit.Voor de rest prima.

Janna
5 novembro 2023

Het eten was heerlijk en precies op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Johannes Mulder
30 outubro 2023

Zeer smakelijk eten en iedereen aanbevolen

Henk Schoute
30 outubro 2023

Prima eten voor een vriendelijke prijs. Levering had ietwat vertraging, 20 minuten, mede door de Gedykster Marke maar werd daar keurig van op de hoogte gesteld. Correcte en vriendelijke bezorger.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Grietus
29 outubro 2023

Voor de derde keer was het niet warm op zijn minst lauw

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annie de Jong.
28 outubro 2023

Mijn complimenten voor de snelle bezorging!

Rikst de witt
25 outubro 2023

Het was heerlijk en een vriendelijke bezorger en op tijd bezorgd

Anoniem
24 outubro 2023
ida-bloemhoff
22 outubro 2023
Uzzi
18 outubro 2023

Bestel hier altijd, ook altijd dikke prima, zowel eten als bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martha Veenstra
16 outubro 2023

Het was , zoals altijd, weer heerlijk!

Tieme
11 outubro 2023
T.H.Hilbrands
9 outubro 2023

prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Detiger
8 outubro 2023
de Vreede
7 outubro 2023

veel eerder was de bezorgtijd als de mail aangaf

Rikst de witt
24 setembro 2023

Het eten was heel lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jonkman
23 setembro 2023

Heerlijke loempia gegeten was erg lekker. zeer groot en goed gevuld.

Mark
14 setembro 2023

Zat dit keer wel heel veel taugé in de loempia's

Jantje
10 setembro 2023

Het eten was weer heerlijk Keurig op tijd bezorgd en vriendelijk Ga het zeker nog een keer doen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Andre
8 setembro 2023

We hadden varkenshaas besteld we hadden kip gekregen

Bonnie
3 setembro 2023

We hadden onze bestelling (chinese rijsttafel)zelfs een kwartier eerder, alles smaakte heerlijk…

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

sytze boerstra
28 agosto 2023
Erica Schaper
25 agosto 2023

Lekker eten we hadden gezegd geen chapions zaten er ook niet in goed om gedacht De computer had storing waardoor het eten een half uur later was dan we hadden aangegeven we hadden zelf gebeld waar het eten bleef toen hoorde we dat de comp storing had dat hadden we wel eerder willen weten Maar we hadden daarom exstra sate stokjes gekregen en die waren heerlijk De kip in tomatensaus is heerlijk een aanrader

Tjaart Jonkman
24 agosto 2023

Heb heerlijk gegeten eten was heet lekker van smaak. Maar dat is hier altijd zo.

van der Woude
23 agosto 2023
G van Hooijdonk
14 agosto 2023

Wij zijn dik tevreden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bijlstra
13 agosto 2023

We hebben heerlijk gegeten, vriendelijke jongen die onze bestelling bracht!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van Dijk
31 julho 2023
Franke Engelsma
27 julho 2023

Goed eten

T. Zuiderveld
22 julho 2023

Snel bezorgd, lekker gegeten.

Savanna
21 julho 2023

Bezorging was mooi optijd. Eten was ook heerlijk, alleen jammer dat alles onder het vocht zat van de Tjap tjoy. Ook was de bak nasi geen nasi maar bami, kan gebeuren maar volgende keer graag correcte bestelling ontvangen.

Martijn Steenbergen
17 julho 2023
Leo Tjerkstra
15 julho 2023

Goedenavond, Ben normaal altijd tevreden met eten. Maar krijg nu alles in 1 verpakking, bestel geen combi gerecht dus jullie horen dit nu in 1 box te leveren.. Valt zwaar tegen, een tegemoetkoming vanaf jullie kant is wel op ze plaats..

Tjaart Jonkman
13 julho 2023

Lekker gegeten bami was heerlijk.

Tonny
9 julho 2023

Prima rijsttafel voor twee. Ouderwets veel te veel. 👍🏻

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hinke
1 julho 2023

Eten was heerlijk alleen de bezorging was te laat.

S
26 junho 2023
Jantina
26 junho 2023

Nasi mag wel iets meer smaak krijgen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

C
21 junho 2023

Goedenavond, Helaas is onze bestelling vandaag niet prettig verlopen. Aan de gamba’s was al een vreemd smaakje, neigend naar muffig. Evenals de bami. En helaas viel dit enorm verkeerd.

wdejager
12 junho 2023

Sorry, maar de loempia was een stuk open/kapot en niet lekker. de babypangang spek was een aanfluiting, onsmakelijk om te zien.dit kan je zo niet leveren. Ik heb er foto s van gemaakt, deze kunt u krijgen. Hebben dit ook niet gegeten! Het jammere is dat wij en mijn dochter vaker bij u bestellen en dat het ook goed/lekker kan zijn!! Waarom hebben wij dat nu 2 keer? Graag uw reactie hierop, Wim de Jager

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eise Fokkema
9 junho 2023

Heerlijk gegeten en wat is het mooi snel gebracht door de vriendelijke bezorger.

T.H.Hilbrands
5 junho 2023
Leo
5 junho 2023

Eten zat in tas, ipv bakjes!😅

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jarige Beppe
1 junho 2023

Wij hebben met onze kinderen en kleinkinderen op 1e Pinksterdag heerlijk gegeten! De bezorging was prima, stipt op tijd. De hoeveelheden waren ruim voldoende. Dank voor de lekkere menu's.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Brander
1 junho 2023
Stefan de Jager
29 maio 2023

Was weer top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tamara Gordejeva
28 maio 2023
Jtleeuwerink
22 maio 2023

Op de ossenhaas geen Saus.de bami was te nat. Het viel Mij nu tegen

T. Jonkman
13 maio 2023

Vond het eten beetje flauw. maar verder erg goed.

Ybe
7 maio 2023